top of page

Fontos tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban

Kedves Páciensek!

 

A szülészet - nőgyógyászati rendelés visszavonásig továbbra is a megszokott rendben üzemel.  A koronavírus-helyzetre való tekintettel azonban - az Önök és az egészségügyi személyzet  egészségének védelme érdekében - az alábbi változások lépnek életbe: 

1) A rendelésen már a nem sürgős eseteket (pl. éves rákszűrés stb.) is tudjuk fogadni. 

 

2) A rendelésen sajnos kísérő nem lehet jelen. 

3) Biztonsági okokból szájmaszk viselését kérjük!

4)  Ha csak receptírás miatt keresné fel a rendelést, kérjük vegye igénybe a díjmentesen biztosított E-recept felírást (lásd KORONAVÍRUS / E-recept menüpont) 

5) Ha az elmúlt 2 hétben külföldön járt, vagy lázas, köhög, légszomja van vagy a környezetében van/volt koronavírusra gyanús vagy esetleg igazolt koronavírusos beteg, NE jöjjön el a rendelésre, hanem telefonon egyeztessünk a szükséges lépésekről (vizsgálat halasztása vagy kórházi kezelés) Közvetlen telefon: 20-952-3393 ezen bármikor elérnek. 

6) A rendelőben továbbra is folyamatosan biztosítjuk a szellőztetést és a felületek rendszeres fertőtlenítését. Kérjük, a kihelyezett kézfertőtlenítőt használja! A rendelés szervezése során fokozottan törekszünk arra, hogy a váróban lehetőleg minél kevesebb páciens tartózkodjon egyszerre. Ha szükséges és megoldható, az épület előtt szíveskedjenek várakozni. 

Megértésüket, együttműködésüket hálásan köszönjük! 

pizza.jpg
bottom of page