top of page
Bemutatkozás

Üdvözlöm Önt a weboldalamon!

Dr. Hazay Máté szülész-nőgyógyász szakorvos, adjunktus vagyok. A diplomámat a Semmelweis Egyetemen 2008-ban szereztem summa cum laude minősítéssel, majd szülészet szakvizsgát 2013-ban tettem szintén kiváló eredménnyel. (önéletrajz itt) 

Hiszem, hogy a szülés az élet egyik legnagyobb csodája, melyhez segítséget nyújtani igazi hivatás. A Szent János Kórház Szülészetén a kollégákkal és kolléganőkkel családbarát, otthonos, megnyugtató légkör megteremtésén dolgozunk, hogy a szülés a lehető legtermészetesebb módon, a lehető legkevesebb beavatkozással történjék. A Szülőszobán a nagy napon nemcsak egy kisbaba, hanem egy Anyuka és egy Apuka is “születik”, és ez semmihez nem fogható érzés. A születés nagy pillanatainak biztonságáról a kórházi háttér gondoskodik, azaz gyorsan képesek legyünk segíteni, ha erre szükség van.

 

A várandós-gondozás során a magánrendelői csapatunk tagjaként különös hangsúlyt fektetek arra, hogy a kismamák ne csak a törvényben előírt minimum-ellátást és vizsgálatokat kapják meg, hanem szélesebb körű szűréseken (pl. emlő-ultrahang, pajzsmirigy- ultrahang és labor, D-vitamin szint mérése) is részt vegyenek. Mindezt ötvözzük a rugalmas, páciensközpontú ügyintézéssel, amiben a Rendelő asszisztensnői vállalnak oroszlánrészt.

Különös érdeklődési területem a szakmán belül az ultrahang-diagnosztika, 2015. óta a Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaság (MSzNUT) “B” szintű jártassági vizsgájával, valamint a Fetal Medicine Foundation (FMF) licencével rendelkezem. Az általános szülészeti - nőgyógyászati tevékenység (fogamzásgátlás, fertőzések, meddőségi kivizsgálás, vérzési rendellenességek stb.) mellett szívesen foglalkozom a terhességi cukorbetegség gondozásával, valamint a nőgyógyászati páciensek számára sokkal kisebb megterheléssel járó minimál-invazív műtétek (hastükrözés, méhtükrözés) végzésével is.

 

Oklevelek, képesítések itt >>

Nős vagyok, feleségem jogász, egy gyermek boldog édesapja :) Hobbim az úszás és a búvárkodás.

Jó egészséget kívánok Önnek,

Dr. Hazay Máté
szülész-nőgyógyász szakorvos, adjunktus
 

bottom of page